#Bfree
Bfree – Så mycket mer än en bokföringsapplikation
01
#Digital marknadsföring
16 Jan 2017

Bfree – Så mycket mer än en bokföringsapplikation

Differentiering genom maximerad kundnytta

Bfree är en redovisningsapplikation och byrå som hjälper Sveriges småföretagare förenkla och framförallt förstå sin bokföring. Bfree särskiljer sig från konkurrensen genom sin vilja att höja företagarens kunskapsnivå, huvudsakligen gällande bokföring, men också i andra delar av företagandet, eftersom företagarens vardag innehåller en hel del andra utmaningar.

Genomtänkt och Bfree jobbar tillsammans, strategiskt och operativt, med utvecklingen av företagets nya varumärkesplatttform. Bland annat tar Genomtänkt fram den nya grafiska profilen och en utbildningsplattform med fokus på användarvänlighet, simplicitet och glädje.

Design

Vi har valt att använda oss utav såkallad  ”flat design” i arbetet, en stil vars användande blivit allt vanligare i digitala produkter, då den bland annat förbättrar användarupplevelsen och slutproduktens responsivitet.

Den WordPress-baserade utbildningsplattform som lanseras i Mars 2017 kommer även den följa det stilistiska uttrycket.

Content

Vi ser även fram emot att hjälpa Bfree producera mervärdesskapande webb-content under det kommande året. Baserat på verklig relevans för småföretagare kommer vi tillsammans med Bfree skapa videor och artiklar för hemsidans utbildningsdel och sociala medier, allt i syfte att maximera kundnyttan.

Mer om Bfree på deras hemsida.

Destination Ekerö, Ekerövägen 51 #Ekerö

stockholm@genomtankt.se

+46 (0) 703 42 90 10

Storgatan 73 B, 852 30 #Sundsvall

sundsvall@genomtankt.se

+46 (0) 703 42 90 10