#Byrån
06 Mar 2017

Webbyrå Sundsvall – Men också mycket mer…

Webbyrå Sundsvall, ja, det finns en hel del sådana. Det är också ett fack man vid första anblick skulle kunna placera in Genomtänkt i, då allt arbete byrån gör på ett eller annat sätt relaterar till eller handlar om att utveckla företag vars webbsidor spelar en mer eller mindre central roll i företagets affär.

Vad särskiljer Genomtänkts arbete från en vanlig webbyrå?

Genomtänkt jobbar process-baserat, med helheten i fokus, vi analyserar affären och tar fram dess verkliga smärtpunkter, innan vi påbörjar ett arbete, för att försäkra oss om att vår insats är befogad. Vi tar också, med hjälp av underleverantörer, en mycket större varumärkes-kommunikativt grepp än din typiska webbyrå.

Varumärke-plattform-konvertering (meta-varning)

Att bygga en snygg och väl fungerande webbsida är en sak, men den måste ju faktiskt leda till konvertering (försäljning/positivt avslut) i de flesta fall. Här tycker vi att många webbyråer fallerar, en webbsida ska inte enbart byggas estetiskt, logiken i webbsidans erbjudande måste vara tydligt för målkunden. Vi jobbar därför en hel del med tekniker som SEO (search engine optimization), vilket innebär en mix av optimering av layout, länkning och innehåll på webbsidor, i syfte att nå högt upp i sökmotorers resultatsfält, utan att betala Google för det.

Det här blogginlägget i sig är ett exempel på en typ av SEO, där vi bestämt oss för att försöka synas högst upp bland resultaten, när du söker efter ”webbyrå sundsvall” på Google.

För dig som inte visste driver vi också en startup, AppliedGroup Nordic AB, vars produkt är en mjukvara som jobbar med just konvertering, för e-handlare på Magento och episervers e-handelsplattformar. Vi kommer även att följa Applied här på bloggen, så håll utkik efter uppdateringar!

 

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig, är du hemskt välkommen att maila oss på hej@genomtankt.se, eller ringa oss på 070 342 90 10.

Ciao!

 

 

 

 

#Byrån
Webbyrå Sundsvall – Men också mycket mer…

Webbyrå Sundsvall, ja, det finns en hel del sådana. Det är också ett fack man vid första anblick skulle kunna placera in Genomtänkt i, då allt arbete byrån gör på ett eller annat sätt relaterar till eller handlar om att utveckla företag vars webbsidor spelar en mer eller mindre central roll i företagets affär. Vad särskiljer Genomtänkts arbete från en vanlig webbyrå? Genomtänkt jobbar process-baserat, med helheten i fokus, vi analyserar affären och tar fram dess verkliga smärtpunkter, innan vi påbörjar ett arbete, för att försäkra oss om att vår insats är befogad. Vi tar också, med hjälp av underleverantörer, en mycket större varumärkes-kommunikativt grepp än ...

06 Mar 2017

#Byrån
Välkommen till vår nya hemsida!

Hej och välkommen! Äntligen kan vi lansera version 1.0 av vår nya hemsida, vi hoppas den faller dig i smaken! Du kommer säkerligen hitta några buggar här och där, men 100% kommer att stå färdigt inom ett par veckor, vi kunde helt enkelt inte hålla oss från att publicera denna första version!

06 Mar 2017

Destination Ekerö, Ekerövägen 51 #Ekerö

stockholm@genomtankt.se

+46 (0) 703 42 90 10

Storgatan 73 B, 852 30 #Sundsvall

sundsvall@genomtankt.se

+46 (0) 703 42 90 10