Smart med mörkläggande plissegardin

Med en mörkläggande plissegardin kan du få ett bra solskydd så väl som ett insynsskydd. En mörkläggande plissegardin är dessutom snygg att se på. Det är därmed både ett praktiskt och elegant val av gardiner. Kanske du vill ha det extra mörkt i sovrummet? Då passar det bra med denna typ av gardin. Då slipper du fundera på att sätta upp persienner eller rullgardin. Om du vill hitta plissegardiner som passar dina behov så kan du kolla in dem som finns hos Solskyddsproffset. Hos dem hittar du även annat som:

  • Markiser
  • Persienner
  • Rullgardiner
  • Lamellgardiner
  • Solfilm

Plissegardiner som kan mörklägga

En mörkläggande plissegardin är vad det låter som. En plissegardin som gör att du kan få det mörkt i ett rum. Sedan finns det även andra typer av plissegardiner, för dig som vill få in mycket ljus istället. En annan variant som du kan hitta hos Solskyddsproffset är deras plissegardin up and down. Den är enkel att manövrera just upp och ner.

Att montera dina nya plissegardin är inte heller svårt. Det medföljer bra instruktioner men du kan även få hjälp med att montera dem om du vill.

Bra skydd mot solen

Hos Solskyddsproffset hittar du som sagt flera andra bra produkter, varav många av dem är just för att få bra skydd mot solen. Bland annat har de en mängd olika markiser så som terrassmarkiser, fönstermarkiser, screenmarkiser och balkongmarkiser. Dessa ger bra skugga både ute och inne. Det finns även persienner och rullgardiner för de rum där du inte vill ha mörkläggande gardiner.