Intresserad av industriautomation?

För att uppnå en smidigare och snabbare produktionsprocess är industriautomation ett smart val. När det gäller produktion med industriautomation, vänd dig till VMB AB, eller Västerås MaskinByggarcenter som förkortningen står för. Industriell automation möjliggör en snabbare produktion och VMB AB erbjuder helhetslösningar inom industriell automation, inklusive:

  • CAD-konstruktion
  • Maskinsäkerhet och CE-märkning
  • Tillverkning av apparatskåp
  • Installationer inom automation, styrning och reglering
  • Programmering av PLC, HMI och SCADA-system
  • Försäljning av profilsystem och tillbehör

Automatisering av olika produktionsprocesser har blivit allt viktigare inom industrin för att uppnå ökad effektivitet och kostnadseffektivitet. Att låta maskiner ta över arbetsmoment bidrar också till ökad säkerhet.

Industriell automation

Om du är intresserad av industriautomation är det klokt att söka stöd från ett företag med expertis inom området. Västerås MaskinByggarcenter har många års erfarenhet och kan erbjuda omfattande tjänster, inklusive mekanisk konstruktion, elkonstruktion, tillverkning, montering, programmering, mätning och driftsättning, samt andra skräddarsydda lösningar. De samarbetar även med flera underleverantörer för att kunna erbjuda en komplett tjänst från koncept till fullständig installation och produktion.

Detta företag erbjuder även skräddarsydda automationslösningar för företag i olika storlekar, vilket gör det möjligt att öka produktiviteten. Om du äger eller driver ett företag och överväger att automatisera din produktionsprocess kan du med fördel kontakta Västerås MaskinByggarcenter.

En komplett leverantör inom industriautomation

VMB AB utvecklar, konstruerar, förbättrar, renoverar och utför service på allt inom automation inom alla typer av branscher. Dessutom är det så att de har kunskap och erfarenhet inom pneumatik, hydraulik, styr och reglerteknik, mätteknik, visionsystem samt mekanik och elteknik.

Deras kunskaper och erfarenheter gör att de kan ta hand om bland annat nykonstruktion av maskiner så väl som projektering eller igångkörning. De kan även lösa saker inom ombyggnation och service på befintliga maskiner